مجله ترفند(3)
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
مجله ترفند(3)
نوشته شده در پنج شنبه 26 آبان 1390
بازدید : 983
نویسنده : منو تو

حذف یک کلمه با هر حرکت:

کاملا طبیعی است که برای حذف کلمات از کلید Backspace استفاده کنید. اما این کلید هم حرف ها را پاک می کند. برای عملکرد سریع تر لازم است Ctrl را هم همراه بک اسپیس فشار دهید تا با هر بار فشار دادن این دکمه یک کلمه از متنتان پاک شود.

انتخاب تمام متن های خط فعلی:

برای این که بخواهید متن ها را در خط فعلیتان انتخاب کنید، راه درازی پیش رو ندارید! کافی است کلید شیفت را با دکمه Home یا End ترکیب کنید تا این عمل انجام شود. ضمنا یادتان باشد اگر کلید شیفت را با Home بگیرید، متون از اول خط تا جایی که اشاره گر در آن قرار دارد انتخاب می شوند. اما اگر از دکمه End استفاده کنید. متون از مکان اشاره گر تا انتهای خط انتخاب می گردند.

کوچک کردن تمامی پنجره ها:

می خواهید با یک حرکت تمام پنجره هایتان را مینیمایز (کوچک) کنید؟ از ترکیب کلید های ویندوز و M استفاده نمایید.

بین پنجره ها بچرخید:

اگر به هر دلیلی لازم شد بین پنجره های باز یا بسته گردشی داشته باشید، می توانید از ترکیب کلید های ویندوز و Tab استفاده کنید. در ویندوز 7 و ویستا، این کار در نمایی سه بعدی و لذت بخش انجام می پذیرد.

کامپیوتر را قفل کنید:

مطمئنا بازگشت به صفحه ی ورود پسورد و به عبارتی قفل کردن کامپیوتر، کاری است که با کیبرد، راحت تر و لذت بخش تر می شود. کلید ویندوز را با L ترکیب کنید و خلاص!

بالا آوردن تسک منیجر:

هنگامی که یک برنامه هنگ می کند یا از کنترل خارج می شود، تسک منیجر اهمیتی خارق العاده می یابد. گاهی اوقات تسک بار هم از کنترل خارج شده و راهی به جز Ctrl + Alt + Delete باقی نمی ماند. اما گاهی همین راه هم مسدود می شود. در این گونه وضعیت ها کلید های Ctrl + Shift + Esc در را برایتان باز می کنند و شما را به تسک منیجر می برند.

گرفتن اسکرین شات از پنجره فعال:

کلید Prt Scr (پرینت اسکرین) همیشه برای گرفتن اسکرین شات از صفحه محیا است. اما گاهی ما فقط نیاز داریم که از پنجره ی فعال اسکرین شات بگیریم. در این هنگام باید از چاشنی Alt استفاده کنیم. پس با ترکیب Alt + Prt Scr امکان اسکرین شات گرفتن از پنجره فعال محیا می شود.

تغییر نام یک فایل:

برای تغییر نام معمولا دو گزینه متداول وجود دارد. یکی کلیک راست و انتخاب Rename است. دیگری دو بار کلیک کردن با فاصله. اما یک راه دیگر هم وجود دارد و آن انتخاب فایل و فشردن کلید F2 است. این کار یک تغییر نام ساده نیست، بلکه فراتر از آن است! فرض کنید 5 فایل متنی دارید که می خواهید آن ها را با یک قالب خاص نام گذاری کنید. به طوری که همه ی آن ها دارای حرف Text باشند. کافی است فایل های مورد نظر را انتخاب کرده و F2 را فشار دهید. نام فایل ها به این صورت تغییر خواهد کرد: (Text(1) – Text(2) – Text(3

زوم کردن:

برای زوم کردن، از این به بعد به جای استفاده از ابزار ذره بین نرم افزار مربوطه و یا فشار دادن یک دکمه خاص، از ترکیب Ctrl و اسکرول موس استفاده نمایید. این کار در طیف گسترده ای از نرم افزار ها جواب می دهد و واقعا پر کاربرد است.

برگشتن به حالت زوم نرمال:

اگر از میانبری که در بالا ذکر شد، در مرورگرتان استفاده کنید؛ احتمالا در برگشتن به حالت نرمال کمی دچار مشکل خواهید شد. چرا که اولا شما حالت نرمال را گم می کنید، دوما مرورگرتان کمی کند عمل می کند. این مساله در باره بعضی از نرم افزار ها مانند مرورگرها هم صادق است. پس برای حل این مشکل کافی است کلید های Ctrl + 0 را بگیرید و به حالت نرمال بازگردید.

یک تب جدید در مرورگر باز کنید:

باز کردن یک تب جدید در مرورگر اصلا کار سختی نیست. چه با موس باشد؛ چه با کیبرد. اما به هر حال ممکن است بعضی ترجیح دهند برای این کار از میانبر کیبردی اش استفاده کنند. میانبری که عبارت است از Ctrl و T.

باز کردن تب های بسته شده:

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

شاید از بستن یک تب، احساس ندامت و پشیمانی کنید. در این مورد من شخصا استفاده از میانبر کیبردی را به هر روش دیگری ترجیح می دهم. پس Ctrl + Shift + T را فشار داده و خیال خودتان را راحت کنید.

فوکوس کردن روی جعبه ی جستجو / URL در مرورگر:

با ترکیب کلید های Ctrl + L می توانید به سرعت روی بخش جستجو یا بخش وارد کردن URL در مرورگرتان فوکوس کنید. این کار می تواند سرعت شما را تا حد زیادی هنگام جستجو افزایش دهد.

منبع : نارنجی

 

.:: سرعت بوت ویندوز را افزایش دهید ::.

ویندوز شما بعد از مدتی استفاده کند شده و از همه بدتر مدت زیادی طول می کشد تا بعد از روشن کردن بالا بیاید. شما هم حوصله ندارید هر بار چند دقیقه صبر کنید تا ویندوز آماده کار بشود. ‏در این مطلب ده روش گفته شده که با اجرای آنها می توانید سرعت بوت ویندوز را بیشتر کنید. دقت کنید برای استفاده از بعضی از این روش ها لازم است یک کاربر حد متوسط یا بالاتر ویندوز باشید و آنها را با احتیاط و مسئولیت خودتان انجام می دهید. اگر می خواهید سریع تر ویندوزتان را آماده به کار داشته باشید به ادامه مطلب این ایمیل مراجعه کنید.
‏‏
بایوس را دستکاری کنید

‏معمولا با زدن دکمه DEL هنگام بوت شدن کامپیوتر می توانید وارد تنظیمات بایوس بشوید. یکی از چیزهایی که سرعت بوت را بالا می برد این است که در بخش تنظیمات بوت شدن، هارد دیسک را گزینه اول قرار بدهید. بعضی اوقات درایو سی دی یا فلاپی! قبل از بوت شدن چک میشوند که چند ثانیه ای سرعت بوت را کم می کند. اگر بعدا بخواهید کامپیوتر را از روی سی دی بوت کنید می توانید برگردید و این گزینه را به جای قبل برگردانید.

بعضی مادربورد ها هم گزینه ای به نام QuickBoot دارند که با فعال کردن اش می توانید سرعت بوت را بالا ببرید. هنگام دستگاری تنظیمات بایوس دقت کنید که اشتباهی چیزی را تغییر ندهید.
‏‏
برنامه های اضافی را از استارت آپ حذف کنید

‏یکی از بهترین روش ها برای بالا بردن سرعت بوت سیستم عامل این است که برنامه های اضافی را از لود شدن هنگام بوت حذف کنید. برای اینکار در بخش جستجوی ویندوز در منوی Start تایپ کنید: msconfig و اینتر را بزنید. در آنجا به برگه StartUp مراجعه کنید.

اینجا لیست نرم افزارهایی را می بینید که همراه روشن شدن کامپیوتر در ویندوز اجرا می شوند. می توانید تیک نرم افزارهایی که نمی خواهید اجرا شوند را از اینجا بردارید. دقت کنید که این کار را با احتیاط و فقط در مورد نرم افزارهایی انجام بدهید که آنها را می شناسید. در مواردی که شک دارید این کار را انجام ندهید یا کمی از گوگل کمک بگیرید.
‏‏
سرویس های ویندوز را با تاخیر آغاز کنید

‏کاربران حرفه ای ویندوز معتقدند اگر سرویس های اضافی را در برگه Services بخش msconfig غیرفعال کنند به افزایش سرعت کمک زیادی میشود. اما بسیاری از کاربران با این کار برای ویندوز شان درسرهایی درست می کنند چون دقیقا نمی دانند هر سرویس چه کاری را انجام میدهد.
‏‏
راه بهتر این است که به بخش سرویس های ویندوز مراجعه کنید و گزینه شروع با تاخیر (Delayed Start) را برای سرویس های غیر مهم انتخاب کنید. با این کار ویندوز سریع تر بوت می شود و سرویس های جانبی با کمی تاخیر کار خودشان را آغاز می کنند.
‏‏
زمان منوی بوت را کم کنید

‏اگر از چند سیستم عامل روی کامپیوترتان استفاده می کنید یک منوی بوت وجود دارد که ۳۰ ثانیه برای انتخاب سیستم عامل صبر می کند. می توانید این گزینه را کمتر کنید (من ۳ ثانیه را انتخاب کرده ام) برای اینکار باز هم به بخش msconfig بروید و برگه BOOT‪.‬INI را انتخاب کنید. آنجا یک عدد کمتر را انتخاب کنید.
‏‏
سخت افزارهای اضافی را غیرفعال کنید

‏هنگام روشن شدن، ویندوز تعداد زیادی درایور را همراه خودش لود می کند. ممکن است از بسیاری از آنها هیچ استفاده ای نکنید. مثلا ممکن است از مودم قدیمی دیال آپ یا بلوتوث تان اصلا استفاده نکنید یا یک فلاپی قدیمی روی کامپیوتر شما همچنان زندگی می کند.
‏‏
برای اینکار در بخش جستجوی منوی Start ویندوز تایپ کنید: Device Manager و در آنجا با رایت کلیک کردن سخت افزارهای اضافی و بدون کاربرد را غیر فعال کنید. اینجا هم دقت کنید که فقط مواردی که می شناسید را غیر فعال کنید.

آنتی ویروس تان همیشه به روز و در حال اجرا باشد

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

این مورد به توضیح نیاز ندارد و امنیت همیشه باید اولویت اول شما باشد. یک آنتی ویروس مناسب نصب کرده، آن را آپدیت نگه دارید و به صورت دوره ای کامپیوترتان را اسکن کنید. این کار بیش از اینکه نکته ای برای افزایش سرعت بوت کامپیوتر باشد، یک مورد پیشگیری کننده است. زیرا در صورتی که به ویروس یا بدافزاری دچار شوید، مطمئنا سرعت بوت کامپیوترتان کاهش خواهد یافت. با کمی گشت و گذار در نگهبان، می توانید گزینه های مناسبی برای این کار پیدا کنید.
‏‏
فونت های غیر ضروری را حذف کنید

‏از ابتدای خلق ویندوز، این سیستم عامل هنگام بالا آمدن تمامی فونت ها را لود می کند که این کار باعث کاهش سرعت بوت می شود. ممکن است این کار چندان تاثیری نداشته باشد، اما باز هم تا حدی باعث کاهش سرعت بوت می گردد. ویندوز سون به صورت عادی ۲۰۰ فونت را هنگام بالا آمدن لود می کند. اگر مجموعه آفیس را هم نصب کنید، این تعداد افزایش می یابد. جالب اینجا است که شما تعداد بسیار کمی از این فونت ها را لازم دارید. پس می توانید برای افزایش سرعت بوت، با آنها خداحافظی کنید. در ویندوز سون، از باکس جستجوی منوی استارت، پوشه فونت را پیدا کرده و تمامی فونت های غیر ضروری را انتخاب کنید.

حال تنها کافی است دکمه Hide را در تولبار پنجره فونت کلیک کنید. با این کار هر وقت به یکی از آنها نیاز داشتید، دوباره آن را بر می گردانید، اما تا آن زمان، ویندوز دیگر هنگام بوت فونت های پنهان شده (Hide) را لود نمی کند. توجه داشته باشید پنهان کردن چند عدد فونت از میان صدها فونت ویندوز تاثیر قابل ملاحظه ای نخواهد داشت. یا بخش بزرگی از فونت های بی مصرف را پنهان کنید، یا اینکه کاهش سرعت بوت را به جان بخرید.
‏‏
حافظه کامپیوتر (RAM) را ارتقا دهید

‏اضافه کردن میزان رم کامپیوتر همواره راه حل بسیار موثری برای افزایش سرعت آن است. این روزها با قیمت های بسیار پایین و مناسبی می توانید رم را افزایش داده و کارایی کامپیوترتان را به شکل قابل توجهی افزایش دهید. البته اگر تبحری در این کار ندارید، بهتر است برای برداشتن رم قدیمی و نصب رم جدید به افراد یا شرکت های خبره مراجعه کنید. زیرا اشتباه در این کار می تواند باعث ضربه خوردن و شکستن خود رم یا مادربورد کامپیوتر عزیزتان گردد.
‏‏
به کامپیوترتان یک آی پی ثابت اختصاص دهید

‏وقتی که کامپیوتر برای بار اول بالا می آید، زمان قابل توجهی را برای ارتباط با شبکه و دریافت آدرس IP می گذارند. شما می توانید با اختصاص یک آدرس آی پی استاتیک دائمی به کامپیوتر، کل پروسه زمان بر درخواست آی پی را کنار بگذارید. این کار نه تنها به شبکه تان اجازه می دهد که ارتباط راحت تر و کاراتری با کامپیوترتان داشته باشد، بلکه تا حدی باعث افزایش سرعت بوت سیستم تان هم خواهد شد. ‏
‏‏
به جای هارد دیسک از SSD استفاده کنید ‏

‏شاید بتوان گفت امروزه هارد دیسک ها بزرگترین بزنگاه سرعت گیر کامپیوترها هستند. یکی از بهترین ارتقاها برای افزایش سرعت و کارایی کامپیوتر، می تواند نصب یک درایو SSD باشد. زیرا این درایو با سرعت خواندن و نوشتن فوق سریعش، می تواند به میزان قابل توجهی سرعت بوت شما را افزایش دهد. البته هنوز این ارتقا، انتخاب پرهزینه ای است. اما اگر می خواهید سرعت کامپیوتر تان را افزایش داده و آن را بسیار سریعتر بوت کنید، SSD یکی از انتخاب های ضروری شما است که نتایج شوکه کننده ای به دنبال خواهد داشت. ‏
‏‏
منبع : نارنجی

.:: ۱۵ نکته کامپیوتری که همه باید بدانند ::.

افراد زیادی از خیلی از تعاریف و نکات ابتدایی کامپیوتر که برای اکثر مردم خصوصآ جوانان بسیار بدیهی و جا افتاده است بی اطلاع هستند. باور کنید از این وضع من بهتر از همه خبر دارم :) در ادامه به توضیح برخی از ابتدایی ترین نکاتی می پردازیم که هر کاربر ساده کامپیوتر باید بداند. اگر از کاربران تازه کار کامپیوتر هستید دوستانه توصیه می کنم این مطلب را با دقت بخوانید.

1. اول آدرس ایمیل www نمی گذارند: اول آدرس ایمیل هرگز www نمی گذارند.

2. اینترنت؛ اون علامت e آبی رنگ نیست: اون e آبی رنگ علامت برنامه Internet Explorer، محصول شرکت Microsoft است. خود اینترنت یک شبکه است که برنامه یا آیکون خاصی ندارد.

Internet Explorer به شما کمک می کند از این شبکه برای دیدن سایت های مختلف استفاده کنید. درست مثل اینکه می توانید برنامه کانال های تلویزیون را با یک تلویزیون Panasonic یا با یک تلویزیون Sony یا با هر مارک دیگری ببینید. برنامه های دیگری هم وجود دارند که کار آن e آبی را می کنند و حتی خیلی بهتر! مثل Safari، Chrome، Opera یا Firefox که می توانید از آنها استفاده کنید.

3. چت همان یاهو مسنجر نیست:
چت کردن لازم نیست حتمآ با برنامه یاهو مسنجر انجام شود. یاهو یکی از شرکت هایی است که سرویس چت اینترنتی را ارائه می کند. با ICQ، MSN Messenger یا Gtalk و… هم می توانید چت کنید (با سایر کاربران همان سرویس).

4. هر کامپیوتری الزامآ ویندوز نیست: این خیلی مهمه! ببینید یک کامپیوتر را خاموش فرض کنید! اصلآ به آنچه روی صفحه مانیتورش دیده می شود فکر نکنید. این به خودی خودش یک کامپیوتر است. حالا باید یک برنامه روی این کامپیوتر نصب بشه که این کامپیوتر بتونه روشن بشه و ما ازش استفاده کنیم. به این برنامه ها می گوییم "سیستم عامل" یا "Operating System" یا OS.

یکی از معروف ترین این برنامه ها "ویندوز" نام داره که نسخه های مختلفی هم داره که می دونم همگی با آنها آشنا هستید. مثل ویندوز 98 یا ویندوز xp یا ویستا. ویندوز محصول شرکت Microsoft است. حالا نکته اینجا است، هیچ اجباری به استفاده از ویندوز نیست و ویندوز تنها انتخاب موجود نیست. بلکه این تصور غلط به خاطر سلطه مایکروسافت بر روی بازار به وجود آمده. در اصل شرکت های مختلف و مشابهی وجود دارند که در این صنعت با مایکروسافت در رقابت هستند و خودشان "سیستم عامل" تولید می کنند. به عنوان مثال، شرکت Apple سیستم عامل Mac را دارد. یا مثلآ سیستم عامل Ubuntu مال شرکت Canonical است.

5. هر کامپیوتری الزامآ پنتیوم نیست:
pentium فقط اسم مدل یکی از پردازنده (CPU) های شرکت اینتل است! فکر می کنم واضحه، مثلآ من اگر از CPU یک شرکت دیگه مثل AMD استفاده کنم دیگه "کامپیوترت پنتیوم چنده؟" مفهومی نداره. در ضمن مدل های pentium هم الان تقریبآ منسوخ شده و قدیمی به حساب می آیند.

6. فایروال همان آنتی ویروس نیست: هر دو امنیت کامپیوتر را تامین می کنند اما با یکدیگر فرق دارند. توضیح تخصصی این تفاوت از حوصله این مطلب (و احتمالآ شما) خارج است. بگذارید این طور بگویم، فایروال یا دیواره آتش مثل یک گارد هست که شما بگذارید دم در خانه تا از ورود افراد خطرناک جلوگیری کند. آنتی ویروس مثل یک محافظ شخصی است که اگر کسی یه جوری گارد را دست به سر کرد یا یواشکی از دودکش شومینه اومد توی خونه او را دستگیر کنه.

7. تفاوت فایل، فولدر و درایو:
اصلآ به کامپیوتر فکر نکنید، درایو مثل طبقه ای است که شما پوشه های مختلف از اسناد تان را نگهدای می کنید. فولدر همان پوشه هایی است که اسناد در آنها وجود دارند. هر سند موجود در پوشه مثل یک فایل هست. در نتیجه من اگر از شما بپرسم فلان سند کجاست؟ شما می گویید: "در طبقه دوم، پوشه سبز رنگ، کاغذ آخر."

حالا اگر بپرسم "اون تحقیق شیمی که دانلود کردی کجاست؟" چه می گویید؟ "درایو C، فولدر Shimi، فایل shimi.pdf" یا مدل کامپیوتری تر: C:Shimishimi.pdf

این طور بخوانید، "سی دو نقطه بک اسلش شیمی بک اسلش شیمی دات پی دی اف".

حالا چطوری فرق اینا را هم به خاطر بسپاریم؟ یکی اینکه درایو ها تعداد شان زیاد نیست. عمومآ همین C و D و E و اینها هستند.

فولدر ها یا پوشه ها هم که اصلآ از آیکون شان مشخص است.

فایل ها هم را می توانید این جوری بشناسید. هر آیتمی که وقتی رویش کلیک می کنید دیگه جلوتر نمی توانید بروید یک فایل است. به عنوان مثال وقتی روی یک فولدر کلیک می کنید وارد آن می شوید، دوباره می توانید چیزی انتخاب کنید. در نتیجه این یک فایل نیست.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

اما اگر روی یک عکس کلیک کنید آن عکس خودش باز می شود، دیگر داخل آن عکس پوشه های دیگر یا فایل های دیگر وجود ندارد. در نتیجه یک عکس یک فایل است. به عبارتی هر آیتمی که یک پسوند داشته باشد، مثلآ txt. یا jpg. و ... یک فایل است.

8. پسوند فایل ها مهم است:
اول از همه، اصلآ پسوند چیه؟ پسوند اون سه حرف آخر اسم هر فایل است (اگر ویندوز شما پسوند ها را نشان نمی دهد مثل این راهنما عمل کنید).

پسوند به ویندوز و شما می گوید که این چه نوع فایلی است. به عنوان مثال یک فایل متنی که فقط حاوی نوشته است پسوندش txt. است.

عکس های واقعی مثل آنها که با دوربین عکاسی می گیرید عمومآ دارای پسوند jpg هستند.

عکس های کارتونی و کامپیوتری و غیر واقعی هم عمومآ gif یا png هستند.

فایل های فشرده شده عمومآ دارای پسوند zip یا rar هستند که آنها را باید با برنامه های مخصوص مثل Winzip یا WinRAR باز کنید.

فایل های اجرایی مثل فایل های برنامه های یا فایل های Setup بازی ها و… هم عمومآ دارای پسوند exe. هستند.

آهنگ ها هم که مطمئنم خودتان می دانید، عمومآ mp3 یا wav هستند.

پسوند فایل ها اطلاعات زیادی به ما می دهند. مثلآ اگر کسی یک فایل به شما داد که پسوند آن exe. بود و گفت این عکس خودم است. دارد دروغ می گوید! احتمالآ به جای عکس یک برنامه مخرب مثل یک ویروس است.

9. تفاوت وبلاگ و وب سایت:
"وبلاگ" از جمله چیز هایی است که تعریف دقیقش یکم سخته. یک باور اشتباه اینه که یک وب سایت یک آدرس مستقل دارد، مثلآ www.microsoft.com یک سایت است اما microsoft.persianblog.ir یک وبلاگ است. این تعریف اشتباه است.

وبلاگ جایی است که – عمومآ – یک نفر یادداشت هایی می نویسد. این یادداشت ها می توانید شخصی، تخصصی یا عمومی باشد. وبلاگ ها بر پایه یکی از برنامه های مدیریت محتوا نظیر وردپرس یا مووبل تایپ هستند. همچنین می توانند روی سرویس دهنده های وبلاگ آنلاین باشند، مثل Blogspot یا Persianblog و... که در این صورت آدرس آنها به شکل EsmeWeblog.Persianblog.ir و... درمیاید. اما می توانند آدرس شخصی هم داشته باشند. مثل Zangoole.com که یک وبلاگ است.

اکثر وبلاگ ها شامل بخش نظرات هم هستند که خوانندگان از این طریق با نویسنده در ارتباط هستند و نظر خودشان را به اطلاع نویسنده می رسانند. هم وبلاگ و هم وب سایت می تواند متعلق به یک نفر، چند نفر یا یک شرکت هم باشد در نتیجه مالکیت یا مخاطب یک نشانه برای تمیز دادن وبلاگ از وب سایت نیست.

اما عمومآ وبلاگ متعلق به یک نفر است و شما با ورود به آن می دانید که در حال خواندن نوشته چه کسی هستید. وبلاگ ها عمومآ غیر رسمی تر از وب سایت ها هم هستند. یک تفاوت دیگر هم این است که وب سایت ها عمومآ سرویس یا محصول خاصی دارند اما وبلاگ ها – حداقل مستقیمآ – سرویسی ارائه نمی کنند و فقط حاوی نوشته های نویسنده هستند.

10. دومین، دامین یا دامنه:
ببینید خودتان را درگیر نکنید، خیلی ساده است. اسم هر سایت (آدرسی که تایپ می کنید که واردش شوید) دامنه آن سایت است. مثلآ دامنه یاهو yahoo.com است. برای داشتن این نام ها باید نام مورد نظر آزاد باشد و مبلغی را سالیانه پرداخت کنید تا به نام شما ثبت شود.

توجه کنید که مثلآ در مثال یاهو، کل عبارت "Yahoo.com" دامنه است، نه فقط "Yahoo" در نتیجه "Yahoo.net" هم یک دامنه جدا است که می تواند متعلق به فرد دیگری باشد، همچنین "Yahoo.org" و... اما خوب شرکت های بزرگ تمام دامنه های اسم شرکت شان را به نام خودشان ثبت می کنند.

11. هاست یا هاستینگ:
هاست، هاستینگ یا Host یعنی فضایی که فایل های یک سایت اینترنتی روی آن قرار می گیرد. هر چیزی که شما روی یک سایت می خوانید باید روی یک کامپیوتر واقعی در یک جایی از دنیا وجود داشته باشد. همین مطلب که الان شما دارید می خوانید روی سرور پرشین استار است.

این فضاها هم توسط شرکت ها فروخته می شود. در نتیجه اگر می بینید می گویند "هاست 100 مگابایتی" یعنی به شما 100 مگابایت فضا می دهند که فایل های سایت تان را در آن نگهداری کنید.

12. پروکسی همان فیلتر شکن نیست:
پروکسی (proxy) همان فیلتر شکن نیست و هیچ ربطی هم به فیلتر شکن ندارد. به کامپیوتر اصلآ فکر نکنید، پروکسی می دانید مثل چیست؟ مثل اینکه من زنگ بزنم به شما بگم "اگر می تونی سر راه برو فلان کتاب فروشی ببین این کتاب را داره؟" شما می روید و از همانجا به من زنگ می زنید، می گویید "آره مثلآ فلان کتاب هست جلدش این رنگیه قیمتشم اینه…". این یعنی پروکسی.

وقتی شما IP و Port پروکسی را در برنامه ای وارد می کنید یا از فیلتر شکن استفاده می کنید کامپیوتر شما به یک کامپیوتر دیگه در جایی از دنیا وصل میشه و اون کامپیوتر میره اون آدرسی که شما می خواهید را باز می کنه و به شما نشان میده. حالا اگر پروکسی شما در یک کشور خارجی باشه می تونه جاهایی بره که شما نمی تونید برید! خیلی واضحه نه؟

13. وی پی ان (vpn) همان فیلتر شکن نیست:
نمی خواهم به ساختار vpn و... بپردازم. بلکه می خواهم بر عکس خیلی ها ساده برایتان توضیح بدهم که خوب متوجه بشید. vpn یک نوعی از شبکه است که اطلاعاتی که در آن رد و بدل می شود به خاطر فرایند رمزنگاری قابل دیده شدن نیست.

مثل چی؟ این سناریو را تجسم کنید، من و دوستم و شما با هم در یک اتاق هستیم. من و دوستم هر دو علاوه بر فارسی به زبان چینی هم مسلط هستیم اما شما یک کلمه هم چینی بلد نیستید. حالا شما به من به فارسی می گویید "تو حق نداری راجع به آن موضوع با دوستت صحبت کنی!". حالا اگر من شروع کنم به چینی با دوستم حرف بزنم چی؟ شما نمی توانید بفهمید من دارم راجع به چی حرف می زنم. اینکه vpn به عنوان یک فیلتر شکن استفاده می شود هم موردی مشابه است. "آن موضوع" همان سایت مسدود شده است و "زبان چینی" هم همان رمزنگاری شبکه vpn.

14. رم بیشتر همیشه بهتر نیست:
رم و حافظه بیشتر همیشه الزامآ بهتر نیست. یعنی کلآ این عددها هر چقدر بزرگتر می شوند الزامی نیست که بهتر شوند. چرا؟ به دلایل مختلف، مهم ترینش اینکه خیلی اوقات کامپیوتر شما توان استفاده از آن مقدار عظیم RAM را اصلآ ندارد... به عنوان مثال، اکثر افراد از ویندوز های 32 بیت استفاده می کنند که توان استفاده بیشتر از 4 گیگ رم را ندارند یعنی اگر شما 8 گیگ رم هم داشته باشید هیچ فرقی نخواهید دید... پس اگر از نحوه کار یک دستگاه آگاه نیستید حواستان جمع باشد که پول تان را بی خود هدر ندهید. برای استفاده بیشتر از 4 گیگ رم باید از سیستم عامل های 64 بیت استفاده کنید. مثلآ Windows Vista x64 Ultimate.

15. قوی بودن یکی از اجزای کامپیوتر ضعیف بودن جزئی دیگر را جبران نمی کند:
این هم از جمله اشتباهاتی است که از خیلی ها تا به حال شنیده ام. هر عضو کامپیوتر وظیفه منحصر به فرد خودش را دارد و قوی بودن یک جز، مثلآ RAM ضعیف بودن CPU را جبران نمی کند. مثلآ شنیده ام که می گویند "این بازی 2 گیگ رم می خواد ولی اگر CPU ات قویه با 1 گیگ هم جواب میده..." که کاملآ اشتباه است.

منبع : زنگوله

.:: سالم سازی 100% ویندوز اکس پی ::.

در مواردی که به عملکرد سیستم خود اطمینان ندارید یا برای اطمینان از صحت عملکرد فایلهای ویندوز اکس پی و جایگزینی فایلهای اصلی به جای فایلهای احتمالی معیوب، نیازی به فرمت و نصب مجدد سیستم عامل اکس پی ندارید و اگر دیسک سیستم عامل ویندوز اکس پی را دارید به ترتیب زیر عمل کنید:

1.
از منوی استارت گزینه Run را انتخاب کنید.
2. در کادر این دستور را تایپ کنید

sfc /scannow (قبل از / حتما باید فاصله باشد)

3. کادری ظاهر می شود که از شما میخواهد دیسک سیستم عامل را در درایو قرار دهید تا بتواند فایلهای اصلی را جایگزین فایلهای معیوب نمایید.
 

.:: صدای یاهو را از سایت یاهو بشنوید ::.

ابتدا بلندگو های سیستم خود را روشن کنید.
حالا به صفحه اصلی سایت یاهو بروید.
اجازه بدهید تا صفحه به طور کامل لود شود.
اکنون به لوگوی قرمز رنگ یاهو در بالای صفحه سمت چپ توجه کنید.
حالا روی علامت تعجب موجود روی لوگو کلیک کنید.

.:: عکس گرفتن از صفحه مونیتور در ویندوز ویستا ::.

طریقه عکس گرفتن از صفحه مانیتور در ویندوز XP را تقریبأ تمامی کاربران مبتدی و پیشرفته آگاه هستند ؛ زدن کلید PrtScr و سپس Paste کردن در محیطی مانند Paint. در ویندوز ویستا هم این کار امکان پذیر است، اما همانطور که مشخص است این روش چندان مطلوب نیست چرا که عکس از کل صفحه گرفته میشود در نتیجه بسیاری ترجیح میدهند از نرم افزارهای مرتبط استفاده کنند. اما ویندوز ویستا تدبیری بسیار عالی را در این زمینه اندیشیده است و ابزاری با توانایی های بالا را برای گرفتن عکس از صفحه مانیتور را در خود گنجانده است. در این ترفند قصد داریم به معرفی ابزار Snipping Tool ویندوز ویستا که اکثراً کاربران از آن بی خبرند بپردازیم.

بدین منظور:


بر روی دکمه Start کلیک کنید.
در داخل فیلد جستجوی موجود در منوی Start، عبارت snip را وارد کنید.

پس از ظاهر شدن Snipping Tool بر روی آن کلیک کنید.
خواهید دید که پنجره این ابزار باز میشود.
با انتخاب دکمه New چهار گزینه خواهید داشت که هر کدام برای گرفتن عکس از صفحه برای یک منظور خاص است:
Free-form Snip به شما امکان عکس برداری از یک محدوده بدون قاعده را میدهد.
Rectangular Snip به منظور عکس برداری از یک محدوده مستطیلی استفاده میشود.
Windows Snip اجازه عکس برداری از پنجره ای که اکنون باز است را به شما میدهد.
و در آخر نیز Full-screen Snip از کل صفحه مانیتور عکس میگیرد.
پس از گرفتن عکس از صفحه، تصویر شما در Clipboard ویندوز ذخیره میشود. اکنون شما میتوانید با استفاده از یک نرم افزار ویرایش عکس همانند Paint ویندوز، تصویر خود را با انجام عمل Paste بازیابی کنید.

 

 

 



:: موضوعات مرتبط: دانش و فناوری , مجله ترفند , ,
:: برچسب‌ها: 15 میانبر کیبورد مفید برای افزایش کارایی در ویندوز , سرعت بوت ویندوز را افزایش دهید , ۱۵ نکته کامپیوتری که همه باید بدانند , سالم سازی 100% ویندوز اکس پی , صدای یاهو را از سایت یاهو بشنوید , عکس گرفتن از صفحه مونیتور در ویندوز ویستا ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: